چهارشنبه ۰۵ اردیبهشتساعت ۱۵:۱۶Apr 2024 24
جستجوی پیشرفته

درباره رپورتاژ آگهی بیشتر بدانیم

 

رپورتاژ در معنای لغوی و همچنین علم رسانهای در واقع تبلیغ یک محصول یا خدمات در حین ارائه یک گزارش یا برنامه میباشد؛ به عبارت دیگر یک برنامه یا یک گزارش را آگاهانه برای تبلیغ بسازیم؛ به طوری که عنوان و نوع مطرح کردن آن غیر از این را نشان دهد.

 

تبلیغات در گوگل یکی از راههای تبلیغات و مارکتینگ برای کسب و کارهای اینترنتی می باشد. ولی رپورتاژ در مقایسه با تبلیغات در گوگل از این جهت برتری دارد که یکبار برای همیشه باعث افزایش رتبه سایت شما در گوگل شده و نیازی به تبلیغات پولی در گوگل نخواهید داشت. پس اگر میخواید بصرفه هزینه کنید بهترین راه سئوی سایت شماست که رپورتاژ تاثیر مهمی در افزایش رتبه سایت شما در نتایح گوگل دارد.

 

هر چند سایتهای نسبتاً بزرگ معمولاً همین هدف را در اکران رپورتاژ آگهی ها دارند و کارشان جهت تبلیغ و یا برند سازی میباشد اما این روند و هدف از راه خود منحرف شده و به سمت و سوی دیگری سوق داده شده است. با توجه به اینکه موتور جستوجوها وظیفه ورود و هدایت کاربران در اینترنت را دارند، بدست آوردن رتبه های برتر و قرار گرفتن سایت در نتایج اول جستوجوها باعث تضمین بازدید و حتی فروش کالاها و خدمات برای سایت میشود که همواره این نوع بازدیدکننده برای ما رایگان میباشد یعنی بدون صرف هیچ هزینهای کاربر و بازیدکنندگان را جذب سایت کرده ایم.

 

از این رو سایتها برای دستیابی به نتیجه های اول موتورهای جستوجو خصوصا گوگل، به تلاش پرداختند و کم کم رقابت بین سایتها شروع شد.

یکی از مفیدترین پارامترهایی که وجود داشت، بک لینک سایتها با عنوان کلمات کلیدی بود، که در دورانی نتایج شگفت آوری برای سایتها داشت.

امروزه، موتورهای جستجو ( مخصوصا گوگل ) بسیار هوشمندتر از سالهای گذشته شدهاند؛ حتی آنها اعلام کردهاند که سایتهایی را که بک لینک خریداری میکنند جریمه خواهند شد و به آنها امتیاز منفی خواهند داد تا جایی که از نتایج نخست حذف و به رده های پایینتر سقوط خواهند کرد.

 

بعد از این اتفاق، متخصصان سئو و بهینه سازی سایت به راهکارهای جدیدی رسیدند که به جای خرید بک لینکهای زماندار، از رپورتاژ آگهی استفاده کنند. اما موتورهای جستوجو همواره در حال هوشمندتر شدن هستند مخصوصا گوگل. هوشمندی آنها بعد از مدتی به مرحلهای رسید که رپورتاژها را شناسایی و اثر آنها را از بین برد.

 

گوگل همیشه به این مسأله تاکید داشته که اجازه دهید لینک بصورت طبیعی بین کاربران پخش شود. در نتیجه باید رپورتاژ را طوری ارائه دهید که رشد لینکهای ما طبیعی جلوه داده شود.

حال به ارائه مطالبی در جهت بهبود کیفیت رپورتاژ میپردازیم:

 

1-  ارزش سایت و سئو و قالب پذیرنده رپورتاژ از نظر موتور جستوجو

 

خوب است بدانید که وقتی کسی به شما را لینک میکند، دامنه، قالب و سئوی سایت و حتی صفحات آن تاثیر غیر مستقیم در قدرت و ارزش لینکها خواهد داشت. پس به سئوی سایت منتشر کننده رپورتاژ توجه ویژهای کنید و با سایتهایی که ساختار و ظاهر نسبتا مناسبی دارند همکاری کنید.

 

2- زمان مناسب انتشار را شناسایی کنید 

 

از شتابزدگی و عجله در انتشار رپورتاژ جدا خودداری کنید. سعی در برنامه ریزی بلند مدت برای انتشار رپورتاژ داشته باشید؛ البته این عمل به هیچ وجه نباید منظم یا تصاعدی باشد و یا به عبارت دیگر با نظم خاصی آن را منتشر نکنید .

 

البته به این نکته هم توجه کنید که گوگل برای شناسایی پخش شدن لینک به صورت طبیعی یا غیرطبیعی زمان را مورد بررسی قرار میدهد و به محض اینکه متوجه نزدیک بودن تاریخها و البته غیر طبیعی بودن آنها شود، شما را پنالتی خواهد کرد.

 

3-  متن رپورتاژ باید به صورت سئو شده باشد

 

در زمان ارسال رپورتاژ آگهی، نهایت سعی خود را بکنید و تا جایی که ممکن است از ارسال آگهی در فایل word  دوری و در قالب HTML  آن را ارسال کنید. حتما محل تصاویر و لینکها را مشخص کنید؛ سپس آن را ارسال کنید تا بتوانید عمل سئو را پیش از انتشار، روی مطلب خود انجام داده  و با بالا رفتن ارزش رپورتاژ ( صفحه آگهی شما ) ارزش لینکهای شما هم بالاتر رود. دلیل دوری از فایل Word، این است که با باز نشر، تمامی تگ ها و alt و title ها از بین خواهد رفت و زحمات و پول شما هدر میرود.

 

4- رپورتاژ آگهی را از سایت مرتبط بخرید!

 

با توجه به اینکه در ایران، سایتهای اندکی تبلیغات به صورت رپورتاژ آگهی را قبول میکنند، شما محدودیت بالایی در انتخاب خواهید داشت. اما همیشه به یاد داشته باشید که شما برای بهبود رتبه در موتور جستوجو دارید هزینه میکنید. پس تمام سعی خود را به کار بگیرید تا از سایتهایی که از نظر محتوا و موضوع به سایت شما نزدیکتر هستند خرید کنید.

 

5- بیش از 5 لینک در رپورتاژ قرار ندهید!

 

یکی از موارد بسیار مهم در رپورتاژ آگهی، قرار دادن مناسب لینکهاست. هیچ وقت بیش از ۵ عدد لینک در آگهی خود قرار ندهید.

بسیاری از مدیران سایتها تصور اشتباهی درباره اینکه هر چه تعداد لینکها در آگهی بیشتر باشد شانس موفقیت بیشتری خواهند داشت، دارند. در واقع هر صفحه از اینترنت دارای ارزش و اعتبار مشخص و خاصی است و نزد موتورهای جستوجو خصوصا گوگل، این امتیازات و اعتبارات به طور مساوی بین لینکهای داخلی تقسیم میشود. پس با این توضیحات، هرچه تعداد لینکهای داخلی رپورتاژ آگهی کمتر باشد، ارزش و اعتبار بیشتری به هر یک از لینک ها اختصاص داده میشود.

 

همان طور که مطالعه کردید، قبل از خرید رپورتاژ باید به نکاتی توجه کرد. از ارزش سایتی که میخواهید تبلیغ را از آن خرید کنید گرفته تا زمان انتشار و تعداد لینکهای داخل رپورتاژ آگهی شما. البته محتوای خود را حتما بین 700 الی 1200 کلمه قرار دهید. از تگ h2 هم حتما استفاده کنید. همچنین در متن جایگزین تصویر خود از کلمات کلیدی استفاده کنید.

 

 

منبع : تسمینو