سه شنبه ۲۹ اسفندساعت ۱۰:۳۷Mar 2024 19
جستجوی پیشرفته

راهکار شروع یک فروش اینترنتی موفق

از کجا شروع کنیم؟

 

امروزه راه اندازی یک کسب و کار موفق، بدون حضور در وب، ممکن نیست. مصرف کنندگان برای اکثر خواسته های خود و پاسخ به آنان، به وب رجوع می کنند. از جستجوی اماکن خرید اینترنتی و رزرو بلیط گرفته تا تحقیق در مورد یک محصول و ویزیت آنلاین توسط پزشک.

رفتار مصرف کنندگان با گذر زمان تغییر کرده است. در گذشته داشتن ویترین جذاب یا فروشگاه بزرگ تر در جذب مشتری تاثیر گذار بود اما امروزه یک سایتِ هرچند ساده که معرف محصولات یا خدمات شما باشد، در جذب کاربر موثر تر است.

ایران با 67 میلیون کاربر اینترنتی در صدر کشورهای خاورمیانه، از لحاظ تعداد مصرف کنندگان اینترنت قرار دارد. بیش از 60 درصد کاربران در سطح وب به دنبال کسب و کارهای محلی هستند. به همین دلیل است که قرار گرفتن در موقعیت های بالاتر نتایج جستجوی گوگل، بسیار مهم بوده و شرکت ها هزینه های بسیاری برای بدست آوردن این جایگاه می کنند. باید در نظر داشت که شروع کسب و کار در وب مانند گذشته سخت و پیچیده نیست. 

جهت شروع کافی است تا مراحل زیر را طی کنید:

 

قدم اول: مشخص کردن هدف وب سایت 

 

قدم اول برای شروع کسب و کار در اینترنت یا تغییر نوع فعالیت و ورود، از حالت های سنتی به حوزه ی دیجیتال، تعیین هدف وب سایت است. 

وب سایت شما در چه دسته ای قرار می گیرد؟ آیا از نوع شرکتی و فروشگاهی است یا شخصی و خبری می باشد؟

آیا تمایل دارید محصولات خود را بصورت آنلاین بفروش رسانید؟

آیا محصولات شما فیزیکی یا مجازی هستند؟ یا اینکه در دسته خدماتی و اطلاع رسانی قرار می گیرند؟

آیا در حوزه کاری شما سایت هایی برای رقابت وجود دارند؟ 

آیا محصولاتی که شما ارائه می کنید را می توان به صورت اینترنتی عرضه کرد؟

این سوالات حوزه ی فعالیت شما را مشخص می کنند و در نهایت منجر به طراحی هرچه کاملتر وب سایتتان می گردند.

 

 

قدم دوم: انتخاب نام دامنه 

 

نام دامنه یکی از مهم ترین ویژگی های سایت شما است که ماهیت کسب و کار شما را مشخص می کند. نام دامنه آدرسی است که شما برای اشتراک گذاری سایت خود با مخاطبان و یا انتشار در شبکه های اجتماعی از آن استفاده می کنید.

در انتخاب نام دامنه لازم است تا از پسوند های رایج نظیر .com، .ir، .net و ...استفاده نمایید. البته نام های مد نظر شما می بایست آسان باشند تا به راحتی به ذهن سپرده شوند. آزاد بودن نام  دامنه های مد نظر شما نیز بسیار مهم است لذا از طریق یکی از مراکز ثبت دامنه همچون میهن وب هاست، می توانید استعلام گرفته و در صورت آزاد بودن دامنه، آن را ثبت نمایید. در انتخاب نام دامنه توجه داشته باشید که این نام در راستای کسب و کار شما و مرتبط با آن باشد.

 

قدم سوم انتخاب یک میزبان (host) وب  

 

هر وبسایتی نیاز به یک میزبان یا هاست دارد تا تمامی اطلاعات وب سایت بر روی آن ذخیره گردد که برای عموم در دسترس باشد. با توجه به نیاز های سایت و بودجه ای که در نظر دارید، می توانید هاست مناسب برای سایت خود را خریداری کنید. از این رو گزینه های بسیاری پیش روی شما قرار دارند. شما می توانید در آغاز کار از هاست های معمولیِ اشتراکی با منابع کم فعالیت خود را آغاز نموده و هر زمان که گستره فعالیت شما وسیع گردید و سایت نیاز به سخت افزاری قوی تری داشت، آن را به انواع پر بازدید یا سرور مجازی و اختصاصی انتقال دهید. اشتراکی به این معنا می باشد  که شما به همراه چند کاربر دیگر بصورت اشتراکی از منابع یک سرور استفاده می کنید بدون اینکه به اطلاعات یکدیگر دسترسی داشته باشید اما در سرور مجازی و اختصاصی منابع سرور به صورت اختصاصی در اختیار شما قرار داده می شود. لذا توان پردازشی افزایش خواهد یافت. 

شاید در ابتدای کار نیازی به تهیه یک هاست گران قیمت با امکانات سخت افزاری بالا نداشته باشید ولی به مرور با افزایش بازدید و رونق کسب و کارتان به این کار نیاز پیدا خواهید کرد. در این خصوص شما می توانید از خدمات وب سایت میهن وب هاست استفاده نمایید.

 

 

قدم چهارم ساخت صفحات وب 

 

قانون 15 ثانیه: این قانون بیان می دارد که بازدید کننده سایت شما، ظرف مدت 15 ثانیه تصمیم می گیرد در سایت بماند یا خیر! 

طراحی جذاب و تاثیرگذار وبسایت، در نگاه اول می تواند هدف شما را به کاربر منتقل کند و کاربر را ترغیب نماید تا به مسیری که برای ایشان در نظر گرفته اید، رجوع کند. پیشنهاد می شود که اطلاعات تماس خود را در بالای سایت قرار داده تا دسترسی برای کاربر راحت باشد.

دسته بندی خدمات یا محصولات و قرارگرفتن در منوی سایت، باعث سهولت دسترسی به بخش های مختلف شده و اصلی ترین راهنمای وبسایت محسوب می شود.

طراحی یک لوگوی مناسب و مرتبط، باعث می گردد تا در دید اول، سایت شما حرفه ای تر و بهتر معرفی شود. برای طراحی صفحات وب، شما می توانید با توجه به بودجه ای که در نظر گرفته اید، از سایت ساز های آماده استفاده کنید. اگر تمایل دارید بصورت حرفه ای وارد این حوزه شوید، می توانید از تجربه و مهارت متخصصان میهن وب دیزاین در حوزه ی برنامه نویسی وب استفاده نمایید. از این رو از 0 تا 100 طراحی وبسایت و موفقیت در این حوزه را می توانید با تیم مذکور پیش برده و به نتیجه ی ایده آل برسید.

در طراحی وب سایت به جهت صرفه جویی در هزینه ها، می توان از سیستم های مدیریت محتوای (CMS) آماده مانند وردپرس استفاده کرد. همچنین می توان سایت را با زبان ها و فریم ورک های قوی تر مانند لاراول و VUE JS پیاده سازی نمود.

پس از گذراندن این مراحل شما قادر خواهید بود تا محصولات و خدمات خود را در سایت قرار دهید. در همین راستا تیم میهن وب دیزاین آموزش های لازم را در اختیار شما قرار خواهد داد تا مشکلی بابت بارگیری اطلاعات وجود نداشته باشد.

 

قدم پنجم : فعالسازی درگاه پرداخت

 

پس از طراحی و راه اندازی وب سایت، چنانچه کسب و کار شما محصول محور باشد، نیاز است درگاه بانکی به جهت فراهم سازی امکان خرید، بر روی سایت شما راه اندازی گردد. در این مرحله می توانید از درگاه های واسط یا مستقیم برای فعالسازی بخش پرداخت، در سایت خود استفاده نمایید.

 

قدم ششم: تست و انتشار وب سایت

 

پیش از بارگذاری وب سایت در سطح وب بهتر است تمامی بخش های وب سایت بررسی شود و عملکرد صحیح آن در تمامی مرورگر ها مانند گوگل کروم، موزیلا، سافاری و... تست گردد.

 

قدم هفتم: مارکتینگ یا بازاریابی برای وب سایت در موتور های جستجو و شبکه های اجتماعی

 

موتور های جستجو مهم ترین بستر برای رشد کسب و کار شما و دیده شدن آن توسط مخاطبان می باشند که کمک می کنند، راحت تر و سریعتر به اهداف خود برسید. موتور های جستجوی مختلفی در کل دنیا ممکن است وجود داشته باشند اما مهم ترین آنها موتور جستجوی ‘گوگل’ است.

در هر جستجوی گوگل فاکتور های بسیاری برای نمایش و رتبه بندی سایت های مختلف بررسی می گردد که در کمتر از چند ثانیه تحلیل شده و نتایج به کاربران نمایش داده می شوند. در هر صفحه گوگل جدای از بخش تبلیغات، 10 سایت به ترتیب رعایت استاندارد ها و بهینه بودن، لیست می شوند.

سرعت لود، رعایت تگ های متا، نوع محتواگذاری و عوامل دیگر، در رتبه بندی سایت ها از دید موتور های جستجو موثر هستند.

 

 

بهینه سازی برای موتورهای جستجو یا سئو(SEO) را می توان همانند یک مسابقه فرض کرد که هر چقدر سایت شما در این مسابقه امتیاز بیشتری کسب کرده باشد، در پله بالاتری از دیگران قرار می گیرد و بهتر دیده می شود.

شبکه های اجتماعی بهترین مکان برای معرفی سایت، محصولات و خدمات شما هستند. مردم روزانه وقت زیادی را صرف شبکه های اجتماعی می کنند. لذا تبلیغات اثربخش در این شبکه ها، مانند اینستاگرام می تواند تاثیر بسزایی در معرفی شما داشته باشد.

بهینه سازی برای موتورهای جستجو یا سئو (SEO)، بهترین استراتژی برای معرفی وب سایت است. هرچه Rank بالاتری در نتایج موتور های جستجو داشته باشید، قطعا بیشتر دیده خواهید شد و به تبع منجر به فروش بیشتر سایت شما نیز خواهد شد.

امروزه تکنیک ها و ابزار های مختلفی برای بررسی وضعیت وبسایت ها وجود دارند که می توانید وضعیت رشد و یا افت سئوی سایت خود را بررسی نموده و رفتار های کاربران وارد شده به سایت را به وسیله آنها تحلیل نمایید.

 

قدم هشتم نگهداری وب سایت

 

در دسترس بودن مداوم سایت شما، عدم نمایش خطا، بروز بودن افزونه ها، امنیت اطلاعات کاربران و ... از دسته عواملی است که برای نگهداری یک وب سایت حیاتی است. از این رو حتما یک هاستینگ مناسب با پشتیبانی قوی انتخاب کنید و سایت خود را مدام بروز نگه دارید.

 

نتیجه گیری : 

 

امروزه نیاز مردم به اینترنت بیش از پیش احساس می شود و افراد و شرکت های بسیاری در این حوزه قدم برداشته اند.

انسان ها همیشه به دنبال آسایش برای خود و نزدیکان خود می باشند و برای این امر تلاش می کنند که از امکانات موجود در پیرامون خود جهت رسیدن به این هدف بهره مند شوند. پس اگر شما هم خدمت یا محصولی برای عرضه دارید، همین حالا شروع کنید.

تلفن تماس به جهت مشاوره : 0133413 داخلی 133