مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اصفهان گفت:بیش از 45 گونه از گیاهان زینتی بومی و غیر بومی و شش گونه از چمن های مقاوم به خشکی در مرکز تحقیقاتی محمودآباد اصفهان به تولید انبوه رسیده است.
فرماندار شهرستان بندرانزلی از افتتاح 65 پروژه عمران شهری و روستایی و توسعه شبکه برق شهرستان با اعتبار بالغ بر 71 میلیارد تومان در هفته دولت امسال خبرداد.
استاندار اصفهان گفت: بررسی 101 طرح و مصوبه که از سوی کارگروه امور زیربنایی در جلسه شورای برنامه ریزی مطرح شدکه از بین این طرح ها با 90 مورد موافقت و با 11 مورد مخالفت شد.
رییس دانشگاه صنعتی کرمانشاه یکی از اصلی ترین مشکلات دانشگاه را نبود خوابگاه دانشجویی دانست و این مهم را ناشی از منع ساخت خوابگاه دولتی در برنامه پنجم توسعه عنوان کرد
معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس پایتخت، گفت: تمامی صاحبان اماکن عمومی، موظفند لیست کارکنان خود را از طریق مراجع صدور پروانه به نیروی انتظامی معرفی کنند.
مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از برگزاری 30 برنامه روز مزرعه برای آشنایی کشاورزان استان با شیوه های کشاورزی نوین از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.
مربی تیم فوتبال ذوب آهن گفت: باید تدابیری بیندیشیم که راحت گل نخوریم این مشکل از طرف مربی است و امیدوارم شرایط به گونه ای رقم بخورد که کلین شیت داشته باشیم.
پژوهشگران "بیمارستان زنان برایام" (Brigham and Women's Hospital) اخیرا دریافته اند مصرف آب انار در دوران بارداری می تواند از مغز نوزادانی که خیلی آهسته در رحم رشد می کنند، محافظت
پنجمین جشنواره خیریه غذای (هانای) با مشارکت سازمان های مردم نهاد و موسسات خیریه شامگاه پنجشنبه با هدف ایجاد فرصت های اشتغال برای نیازمندان در خرم آباد برگزار شد.
اولین بار در حاشیه سفر اینفانتینو به تهران مدیران فوتبال کشور مراسم کلنگ زنی ساخت این پروژه بسیار مهم را انجام دادند و مهدی تاج وعده داد که تشکیلات فوتبال کشور با افتتاح این ساختمان شیک و بزرگ در یک ...
وزیر راه و شهرسازی گفت:امروز ما قدرتمندتر از هر مقطع از تاریخ هستیم، هیچ کس تا به حال در مقابل آمریکا توان ایستادگی نداشته است و ما به شایستگی ایستادگی کردیم.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در تماس های جداگانه از وزیر دفاع و رئیس ستاد بحران کشور برای مهار آتش سوزی در ارسباران درخواست کمک کرد.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر مرکز حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: بر اثر تصادف امشب که در محور جوپار به باغین به وقوع پیوست، 6 نفر مصدوم و 2 نفر کشته شدند.
تا الان بار ها درباره استفاده والدین از کودکان شان به عنوان مدل های اینستاگرامی بحث شده است، اما حالا اتفاق نسبتا تازه ای، توجه ها را به استفاده از کودکان در دنیای مد جلب کرده است.