به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج مراد علی پیوند امروز یکشنبه در آیین واگذاری زمین به 540 خانوار ماده 4 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند تنها موضوعی که شب ها باعث می شود خواب به چشمان ما نیاید موضوع جمعیت است.
زنانِ لجمَن به کارگردانی زیور حجتی از اصفهان و برگزیده بهترین کارگردانی فیلم داستانی از شصت وپنجمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان یزد - ایساتیس شیهه دور به کارگردانی صمد قربان زاده از ارومیه و برگزیده بهترین فیلم جشنواره از شصت وهفتمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان
بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی(ره) بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد بسیج دانشجویی دانشگاه صداوسیما انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی سیرجان انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا (س) بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا همدان بسیج
، حفره بعدی به کارگردانی فاطمه احمدی و تهیه کنندگی فاطمه احمدی و انجمن سینمای جوانان ایران-دفتر اراک از اراک و برگزیده شصت وهفتمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان یاسوج-دنا،
،1348 در روستای ماشمی از توابع شهرستان یاسوج به دنیا آمد. پدرش علی، کشاورز بود و مادرش هما نام داشت. تا چهارم ابتدایی درس خواند. کارگری می کرد. متأهل بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. بیست و هفتم فروردین ،1366 در ماووت عراق به شهادت رسید.
یاسوج- ایرنا- عابد محمدی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: با افزایش تعداد دوربین های پایش تصویری ،راه های این استان بصورت هوشمند برای خدمات رسانی بهتر کنترل خواهند شد.
، تاکنون بیشتر از 5000 دستگاه آسانسور و پکیج را در شهرهای شیراز، بندرعباس، بوشهر، یاسوج، تهران، تبریز، خوزستان و شهرهای شمال کشور، به صورت اختصاصی و پراکنده در اختیار مشتریان عزیز قرار داده است.
، این جشنواره که با هدف شناسایی و معرفی استعدادهای سینمایی، تثبیت جایگاه فیلم کوتاه به عنوان یکی از مقوله های مهم فرهنگی با رویکرد ایجاد تنوع و تکثیر در انواع فیلم کوتاه از طریق تاکید بر ژانرهای سینمایی، از تاریخ سوم تا 6 مهر ماه 1402 به مدت چهار روز، در استان
کبنا ؛ به گزارش "کِبنا" از چیتاب به همت کمیته امداد جشن عاطفه ها در مدرسه شهید نوربخش شهر چیتاب با حضور معلمان دانش آموزان و شورای اداری بخش برگزار شد.
کردستان، خراسان شمالی و کهگیلویه و بویراحمد بالاترین میزان چک های برگشتی در کل کشور را داشتند. در پایتخت نیز 207 هزار فقره چک به ارزش 25هزار میلیارد تومان وصول نشد.
به گزارش ایکنا از کهگیلویه وبویراحمد، شهرام مهدوی مطلق، فرماندار شهرستان بویراحمد امروز، 9 مهرماه در دیدار با خانواده شهدای نعمت الله شهرخ پور، عنایت الله مرادی، سهراب جلیل فر، محسن توکل پور
کبنا ؛ مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد از محکوم شدن یکی از مجتمع های گردشگری اقامتی و تفریحی به دلیل گرانفروشی و عدم رعایت قوانین بهداشتی خبر داد.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد افزود: استان در طرح واگذاری زمین در قالب قانون جمایت از خانواده و جوانی جمعیت رتبه خوبی داریم و در میان 10 استان برتر هستیم.
؛ به گزارش "کِبنا" سید عابد ربانی خواه ریاست کمیته امداد چیتاب در ایناره گفت: به منظور کمک به دانش آموزان نیازمند و ترویج فرهنگ نیکوکاری در بین دانش آموزان ، امروز یکشنبه 9مهرماه 1402 بصورت نمادین جشن عاطفه ها در مدرسه شهید نوربخش شهر
اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد چه نظارتی روی ابلاغ ها دارد؟ چرا افراد تازه کار انتقالی می گیرند ولی به افراد با سابقه کار انتقالی داده نمی شود.
ساخت نخستین سردخانه های مواد غذایی در باشت کمتر از یکسال رییس اداره جهاد کشاورزی باشت می گوید:- 2 سردخانه مواد غذایی در شهرک صنعتی خان احمد شهرستان باشت
وی عنوان کرد: در سال تحصیلی جاری کیف و بسته های نوشت افزار در استان های خوزستان ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، کردستان ، کهگیلیویه و بویر احمد ، گلستان ، خراسان جنوبی و هرمزگان توزیع گردیده است.
.8 ریشتری در عمق هشت کیلومتری زمین، زلزله سه ریشتری در کشک سرای استان آذربایجان شرقی در عمق 13 کیلومتری زمین و زلزله سه ریشتری در دوگنبدان استان کهگیلویه و بویراحمد
کار تیم فوتبال چادرملو برای صعود به پلی آف لیگ آزادگان به اما و اگر کشید تیم های داماش گیلان، مس کرمان، سایپا تهران، دریا کاسپین بابل، مس سونگون ورزقان، خلیج فارس ماهشهر، پارس جنوبی جم، خیبر خرم آباد، نفت مسجدسلیمان، فجرشهید سپاسی، آرمان گهر سیرجان، استقلال ملاثانی، مس شهربابک
به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گچساران ، به مناسبت هفته وحدت و در آستانه میلاد رسول مهربانی گروه موسیقی محلی (قشقایی) به سرپرستی آقای مسعود افشاری و30 نفر از هنرمندان این رشته با قطعات موسیقی فولکلور و محلی در سال روز میلاد پیامبر
وی بیان کرد: حداکثر دمای هوای شبانه روز گذشته در لنده 38.5، امامزاده جعفر 38.4،لیکک 37، دوگنبدان 37 و دهدشت 37.4،یاسوج 29.2،سی سخت 28.2 و مارگون27.5 درجه سانتیگراد گزارش شده است.
، موزه مردم شناسی گچساران با بهره گیری از ظرفیت شخصی و خانه محور در شهر دوگنبدان فعال است و این موزه شامل اشیای تاریخی از جنس ظروف سنگی، سفال، چوب،مسی و همچنین تعداد پرشماری اشیای تاریخی نشان دهنده غنای فرهنگی مردم استان کهگیلویه
، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان گچساران نیز گفت : این واحد صنعتی قابلیت کشتار مرغ را 6 هزار قطعه در ساعت اعلام کرد و گفت: قریب به 100 نفر بطور مستقیم و 300 نفر غیر مستقیم در کشتارگاه صنعتی طیور گچساران
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، شهرام مهدوی مطلق در دیدار با خانواده شهدا ضمن ارج نهادن به مقام شامخ شهیدان و خانواده معظم آنان، گفت: حضور در خانه پرنور شهدا توفیق بزرگی است که نصیبمان می شود.
حال که آقای سید عبدالعزیز موسوی رفتند انسانی آگاه و سلیم النفس و بی طرف را بر مسند فرمانداری کهگیلویه بزرگ بگمارید تا از هرگونه شائبه و شبهه به دور باشید و جاودانه بمانید و نشان دهید که دل در گرو این سرزمین اهورایی و مردم موحدش دارید.
، پالایشگاه هویزه خلیج فارس، فاز دوم پالایشگاه آبادان در خوزستان وپتروشیمی گچساران در کهگیلویه و بویراحمد اثر مستقیم در افزایش ظرفیت تولید نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش کشور دارند.
، پالایشگاه هویزه خلیج فارس و فاز دوم پالایشگاه آبادان در استان خوزستان و پتروشیمی گچساران در استان کهگیلویه بویراحمد با حضور رئیس جمهور به بهره برداری رسیده و طرح تصفیه گازوئیل (DHT) یوتیلیتی و آفسایت پالایشگاه اصفهان با حضور رئیسی به صورت رسمی به بهره
کبنا ؛ مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای ترویج فرهنگ دینی، برای حل معضلات اجتماعی و کمک به معلولان، کمک به خانواده های زندانیان نیاز به امور وقف داریم.
به گزارش خبرگزاری بسیج از یاسوج، سردار حسن حکمتیان در دیدار با مدیرکل و کارکنان اداره کل مالیاتی استان، ماموران مالیاتی را افسران جنگ اقتصادی دانست و از تلاش مدیرکل و مجموعه کارکنان ادارات امور مالیاتی استان تقدیر کرد.
فرمانده تیپ 48 فتح کهگیلویه و بویراحمد در توضیح این پرسش بیان فرمودند که در دکترین دفاعی ما تعرض و تجاوز به هیچ کشوری مقبول نیست و تاکنون نیز چنین کاری انجام نداده ایم.
، آیت الله سید نصیر حسینی، نماینده ولی فقیه در کهکیلویه و بویر احمد و امام جمعه یاسوج، در وبینار سی و هفتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی اظهار کرد: از نگاه دین اسلام، انسان محور نظام آفرینش است و خداوند
وی با بیان این که یک نفر از جامعه ناشنوایان شهرستان کهگیلویه از قهرمانان شطرنج کشوری است، افزود: آموزش شطرنج در شهرستان کهگیلویه و در رده های سنی مختلف توسط این قهرمان در حال برگزاری است.
یاسوج- مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: سی وپنجمین جشنواره تئاتر استان کهگیلویه و بویراحمد در دو بخش صحنه ای و خیابانی برگزار می شود.
: برخودم لازم می دانم از زحمات هیات سوارکاری استان کهگیلویه و بویراحمد به خاطر برگزاری مسابقه سوارکاری به مناسبت هفته دفاع مقدس به خصوص 1896 شهید سرافراز استان
، گاز، پتروشیمی و پالایش کشور دارند، تصریح کرد: برخی از این طرح ها مانند پالایشگاه فاز 14 و طرح فاز 11 در پارس جنوبی، پالایشگاه هویزه خلیج فارس و فاز دوم پالایشگاه آبادان در خوزستان، پتروشیمی گچساران در کهگیلویه و
پیش از این نیز صبح امروز فرماندار شهرستان دنا تغییر کرده بود. به نظر می رسد این پوست اندازی ها در آستانه انتخابات و برای سالم سازی فضای انتخاباتی شهرستان ها باشد