جدیدترین خبرهای شهر دزج
رئیس ستاد انتخابات استان کردستان گفت: در قروه 102 نفر، دزج 10 نفر، سریش آباد 18 نفر، مالوجه 9 نفر، دلبران 11 نفر در مجموع 150 نفر در شهرستان قروه رقابت خواهند داشت.
در این سفر استانی،جمالی نژاد با حضور در بزرگترین گلخانه لیلیوم منطقه، آن را نمادی از پویایی بخش کشاورزی استان دانست و همچنین، آیین کلنگ زنی دامگاه روستای دِزج به عنوان گامی راهبردی برای تقویت زیرساخت های تولیدی روستاها با حضور مقام عالی استان انجام شد.
، کلنگ احداث مجتمع دامداری روستای دِزج شهرستان دهاقان نیز به زمین زده شد؛ پروژه ای با وسعت حدود 15 هکتار و اعتبار 150 میلیارد ریال که با هدف ایجاد 130 واحد دامداری اجرا می شود و می تواند نقش مهمی در رونق تولید و اشتغال منطقه داشته باشد.
، نقش مؤثری در ارتقای کیفیت آموزش، جلوگیری از ترک تحصیل و ایجاد انگیزه در میان دانش آموزان دارد و این مدرسه می تواند بستر مناسبی برای رشد علمی، تربیتی و پرورشی دانش آموزان روستای سرخه دزج فراهم آورد.
، سریش آباد، دلبران، مالوجه ، دزج و برخی روستاها از جمله وینسار و بهارلو برگزار می شود و مساجد مشخصی برای برادران، خواهران و دانش آموزان در نظر گرفته شده است.
جشنواره روستایی عشایری به مناسبت روز ملی روستا و عشایر در روستای دُزج شهرستان دهاقان برگزار شد.
: در منطقه دزج و دوسر حدود 60 مگاوات زمین شناسایی و قرار شد سرمایه گذار آلمانی در این زمینه ورود کند اما تحریم ها مانع از این کار شد.
، امکان واگذاری واحدهای در حال تکمیل پروژه مسکونی سپیدار سرخه دزج به همکاران واجد شرایط فراهم شده است.
، ادامه داد: با تلاش آتش نشانان قروه، دزج و راهداری حریق کنترل و اطفا شد.
، شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، نیمه کاره ماندن درمانگاه خیر ساز شهر دزج، کمبود در داروخانه های بیمارستان قروه و دهگلان و کمبود تجهیزات بیمارستانی را از عمده مشکلات بخش بهداشت و درمان در شهرستانهای قروه و دهگلان عنوان کرد و گفت
، استاندار کردستان گفت: این پروژه مهم، تأمین آب شرب 350 هزار نفر از ساکنان شهر های دهگلان، قروه و دزج را تا افق 1425 تضمین خواهد کرد.
، پروژه انتقال آب سد قوچم به قروه، دهگلان و دزج علاوه بر تامین آب شرب این شهرها، هشت میلیون مترمکعب آب بخش کشاورزی و صنعت در شهرستان های قروه و دهگلان را تامین خواهد کرد. اهداف کلی طرح، تامین آب شرب 350 هزار نفر از ساکنان شهرهای قروه و دهگلان و
هنگامی که امدادگران در پایگاه امدادی دزج، شهرستان دهاقان به حالت آماده باش ایستاده بودند، زنگ خطر به صدا درآمد. اینجا بود که زندگی یک نوزاد 50 روزه در خطر خفگی ناشی از شیر، حسین سلیمانیان را به چالش کشید
.روز چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404، خانواده نوزاد 50 روزه ای که دچار انسداد مسیر تنفسی شده بود، به پایگاه امداد و نجات جاده ای دزج شهرستان دهاقان مراجعه کردند.
، پروژه انتقال آب به شهر های قروه و دزج نیز شتاب خواهد گرفت.
، این ملک ار در غرب رودخانه دزج ساخت. بخش بزرگی از این بنا به حسینه اختصاص یافته است. حاج محمدرضا درآمد یک دهات را هم وقف این حسینه کرد.
خانه و حسینیه امینی ها، عمارتی زیبا و اعیانی در شهر قزوین است که توسط حاج محمدرضا امینی از اعیان و تجار قزوین در سمت غربی رودخانه دزج ساخته شد.
، سد آزاد با ذخیره سازی حداکثر 350 میلیون متر مکعب آب، در تامین آب شرب شهر سنندج، باغات پایین دست سد و نیز تامین آب شرب شهرستان های قروه، دهگلان و دزج یکی از سد های مهم در استان کردستان است.
حجت الاسلام حسین پناهی پیش از این امام جمعه شهر دزج در بخش چهاردولی شهرستان قروه در استان کردستان بوده است.